1 de gen. 2011

Nazanín Amirian vindrà el dimarts dia 18 de gener

Nazanín Amirian treballa com a professora de Ciències Polítiques entre la UNED i la Universitat de Barcelona. Compromesa amb el món que l'envolta, és ereva de tot un passat que el va deixar marcada. Activista en la Revolució Iraniana, després del derrocament del xa de Pèrsia a Iran i la consegüent pujada al poder dels fonamentalistes islàmics, no va tenir cabuda en el nou règim com dona revolucionària que era; va ser així com va trobar refugi a Espanya. Actualment continua lluitant per l'acceptació de la dona en el món islàmic, i és per això què difon la història del seu país, per oferir una altra imatge de la seva Cultura, encara poc coneguda per Occident.

3 comentaris:

  1. Cal apuntar-se per assistir a les conferències si no sóc de l'Agevo?

    ResponElimina
  2. En principi no cal, però tindran preferència a l'hora d'entrar les persones que són socies.

    ResponElimina
  3. Em va agradar molt la conferencia de la Nazanin Amirian. Va ser molt valenta i va dir el que sabia i el que pensava sobre la situació de la dona musulmana avui i dels musulmans, en general, i la situació geopolítica actual.
    La meva crítica seria en la llargària del tema. Penso que hauria de dividir la xerrada en dues conferències, perquè resulta massa prolixa.
    Martina

    ResponElimina