16 de març 2011

El vitraller Jordi Bonet va parlar d'Els vitralls catalans: de Santes Creus a la Sagrada Família, el dimarts dia 22 de març

En Jordi Bonet des del 1985 és l’Arquitecte Director i Coordinador de les obres del Temple de la Sagrada Família. Comença a treballar durant les vacances d’estiu l'any 1991 a Santa Maria del Mar. És l'autor dels vitralls del Santíssim de l'església de Sant Esteve de Granollers.
               Síntesi de la conferència
En Jordi Bonet comença a treballar durant les vacances d’estiu en el any 1991 a Santa Maria del Mar, per al taller del seu pare.
Per ell va ser una descoberta interessant, però no pensava dedicar-s’hi. El acabar la carrera de química va trobar que la relació entre la química i la degradació dels materials li era molt útil..
“Vaig començar a treballar els Juliols, quan acabava les classes de l'institut. El meu primer dia de treball va ser el 1991 i vaig treballar a Santa Maria del Mar.  La feina és molt bonica perquè treballes en llocs i vitralls diferents”  L’expansió a la resta d’Europa li exigeix el domini d’un altre idioma que s’ha fet universal: l’anglès.
                                                                    Casals