5 de febr. 2021

Amics tots de les Aules: dues NOVES PROPOSTES protagonitzades per Mahatma GANDHI i Ricard VILADESAU...

Benvolguts socis i amics de les Aules.
Aquesta setmana us proposem fer, una introspecció molt interessant del personatge conegut i admirat, Mahatma Gandhi. L’Andreu Martín i Farrero, escriptor i guionísta n'és l'autor, la revista Sàpiens ho ha publicat. "L’assassinat de Mahatma Gandhi".
Un cop dins de l’article podreu accedir a tres temes ben relacionats amb el nostre personatge d'avui: "Gandhi i la marxa de la sal", per Jordi Mata. "Els moviments civils de resistència pacífica" per Arnau Cònsul i Andreu Mayayo, i finalment, "La colonització britànica va ser positiva per a l’Índia?" per Daniel Gomà i Víctor Gavín. 
Cliqueu el títol de la revista Sàpiens o la fotografia per accedir a la informació.

També ens plau oferir-vos un enllaç per conèixer un músic, que va deixar petjada a la memòria propera, en Ricard Viladesau, ho farem amb aquest clip de youtube, 

on en motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural, l'Arnau Tordera, del grup Obeses, amb la col·laboració d'en Lluís Gual, de la cobla Berga Jove, ens analitza la sardana "Sa Roncadora", de Ricard Viladesau, que va ser la guanyadora de la categoria "Sardana obligada”.
(Cliqueu la imatge per veure i sentir la informació)

Desitgem que us agradi.

La Junta