1 de jul. 2021

Us desitgem un BON ESTIU i BONES VACANCES!!!

Benvolguts socis i amics de les Aules.
Malgrat els símptomes d’alleujament que s’han anat publicant en els darrers mesos, la Junta de les Aules per responsabilitat cap al col·lectiu i ciutadans en general, vàrem decidir no fer cap conferència presencial fins que les autoritats sanitàries ho aconsellessin.
Per tant en l’últim trimestre, hem ofert a tots els socis que disposen de correu electrònic, la possibilitat de poder seguir unes conferències on-line.
La programació ha constat de 6 videoconferències. Les dues primeres van poder ser enregistrades i posades a disposició per ser visionades, després de la seva transmissió en directe.
    -El dia 13 d’abril, el dr. en Història Moderna Diego Sola ens va oferir “Quan Europa va redescobrir Xina”. 
    -Dins del mateix mes, el dia 27, en David Vila i la Jessica Neuquelman, Lingüistes i Dinamitzadors ens van proposar, “Llenguaferits, un món de llengües”. 
    -El mes de maig el dia 11, el dr. en Medicina Interna Carles Paytubí, va parlar-nos de "la Medicina i la Música
    -I el dia 25Senyors i Pagesos al Vallès de la Baixa Edat Mitjana” pel dr. en Història Moderna, Jaume Dantí
     -Ja a la recta final, el dimarts 8 de juny el dr. en Història de l’Art, Jorge Rodríguez ens va parlar de la “Simbologia a l’art“ 
     -I per cloure aquest curs 2020-2021 tant poc habitual, en Frederic Sesé, Musicòleg, ens va parlar de “Cinema Musical I part“.
                                                                     *  *  *  *  *
La Junta, malgrat les circumstàncies poc engrescadores, hem continuat treballant per mantenir l’esperit de les Aules ben encès. Ens plau comunicar-vos que si les condicions són favorables, iniciarem de nou el curs el proper dia 5 d’octubre amb una programació variada i creiem força atractiva. La primera conferència l’han confirmat dos periodistes ben coneguts a casa nostra, en Josep Mª Martí i en Lluís Falgàs, que en breu ens indicaran el títol de la seva intervenció.
Amb l’agraïment a tots, socis, entitats col·laboradores i junta, per fer possible la continuïtat del projecte Aules.
Us desitgem un BON ESTIU i BONES VACANCES!!!