14 d’abr. 2020

Declaració d'aquest curs 2019-2020 per acabat.

                                                                                                 Granollers a 14 d’abril de 2020
Benvolguts socis.
Les Aules d’Extensió Universitària per a Gent Gran V.O. (Agevo) ens posem en contacte amb vostès, per informar-los de les decisions que hem pres com a conseqüència de la situació actual de pandèmia per COVID-19.
L’evolució observada, i les informacions que ens arriben, dia a dia, són del tot descoratjadores en general, i més encara, pel nostre col·lectiu.
Les previsions ens fan declarar aquest curs 2019-2020 per acabat.
El programa de conferències programades es va interrompre el passat 17 de març, ara, la Junta conjuntament amb els conferenciants estem treballant per programar-les de cara al proper curs 2020-2021.
Per tal de garantir la seguretat personal i col·lectiva, seguirem atents a les directrius de la Generalitat de Catalunya, Universitat Autònoma i Afopa.Després d’estiu i un cop tinguem la certesa de poder fer vida “normal”, iniciarem el nou curs.   Desitgem que totes les famílies estigueu bé.
La Junta

Proposta interessant: com no perdre la forma física durant el confinament

En Francesc Escarmís i Costa, que és soci de les Aules amb una llarga experiència professional com a Fisioterapeuta, ens ha fet un oferiment excepcional per no perdre la forma física durant aquest confinament obligat, un vídeo on ens ensenya uns exercicis bàsics i fàcils de fer. MOLTES GRÀCIES !!!!!! 
 Adjunt el link del vídeo https://www.youtube.com/watch?v=1anUFwfsZv0 o tot clicant la imatge.