25 de març 2021

Qui no coneix el grup musical anomenat THE BEATLES!

Benvolguts socis i amics de les Aules.
Qui no coneix el grup musical anomenat The Beatles?, i la revolució social i musical que va irrompre a les nostres vides?. 

Us oferim dos enllaços com introducció: El primer de Rac1, on ens proposen endevinar 10 cançons mitjançant sengles jeroglífics. 
El segon, Història The Beatles, (sota la fotografia en blanc i negre) ens permet conèixer la seva història de manera abreujada. 
Si en voleu més, al lateral esquerra hi ha  enllaços per aprofundir encara més, i si cliqueu a Escoltar la seva Música, accedireu a la seva discografia. (Cliqueu cada imatge anterior per accedir a les respectives informacions indicades)
Per ampliar la “classe" 
ens ha semblat oportú, facilitar-vos l’accés a:
"The Beatles, vuit dies a la setmana". 
Un exhaustiu documental de llarga durada.
El director, guanyador de l'Oscar Ron Howard, explora la història de The Beatles a través dels concerts del grupo, des dels seus primers dies tocant en petits clubs a Liverpool i Hamburg fins a les seves gires mundials sense precedents en estadis plens al voltant del globus, des de Nova York a Melbourne a Tokio. El documental fou produït amb la col·laboració de Paul McCartney, Ringo Starr i les vidues dels Beatles Yoko Ono i Olivia Harrison.
                                Desitgem que us agradi...   La Junta!